In VenetiŽ zag ik de mogelijkheden in van het ontwerpen en uitvoeren in marmer en besloot ik mijn werkterrein uit te breiden. Ik ben marmer gaan zagen en al experimenterend tot de overtuiging gekomen, dat ik een type vloer kan maken dat nieuw is op de Nederlandse markt.

Het is een oude techniek, uit de tijd dat in ItaliŽ de grote basilieken werden gebouwd, die subliem is en die ik daarom opnieuw wil toepassen.

Volgens een specifieke figuratie, geÔnspireerd  op Italiaanse klassieke  voorbeelden, ontwerp ik voor opdrachtgevers, exclusief voor hun locatie, een natuurstenen vloer, die ik tot op de millimeter uitteken.  De onderdelen zaag ik vervolgens zelf in mijn werkplaats en leg ik daarna op de locatie uit.  Als het om een groot project gaat, laat ik de delen zagen en leggen, onder mijn supervisie, door een gespecialiseerd bedrijf. Door mijn kunstopleiding en jarenlange ervaring als kunstschilder weet ik, dat ik, voor het beste resultaat, de juiste rangschikking van kleuren en structuren in eigen hand moet houden.